Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ανεκδιήγητος


Μπούκαρε τηλεφωνικά (ακάλεστος) στην εκπομπή του Σπηλιώπουλου στη ΝΕΤ. Ο Σπηλιώπουλος είχε κάνει ένα (σωστό) σχόλιο για την αποδυνάμωση του Τύπου και της ύλης του από τις προσφορές. Και βγήκε στον αέρα ο Χατζηνίκος για να υπερασπιστεί ό,τι κατέκρινε: τα δώρα στις εφημερίδες. Το ύφος του ήταν παρόμοιο με δημοδιδασκάλου σε εξατάξιο που κατέκρινε τον "μαθητή" Σπηλιώπουλο. Ο Χατζηνίκος που ξιφουλκούσε κατά των προσφορών στις εφημερίδες, έπειτα είδε τα σκούρα και βάζει Αστερίξ και τζιπ μπας και τον διαβάσει κανείς. Φαντάζεστε κύρος εκδότη τώρα; Θα έπαιρνε ποτέ ο Λαμπράκης τηλέφωνο σε εκπομπή, ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας για να μιλήσει υπέρ των προσφορών; Αξιοθρήνητος.

1 σχόλιο:

  1. Κάθε φορά, όταν βλέπω εφημερίδα, σκέφτομαι τα καημένα δέντρα. Σαν δέντρα δημιουργούν την ομορφιά της φύσης, όταν όμως απ' τα δέντρα κάνουν εφημερίδες, το μόνο που δημιουργούν είναι τα σκουπίδια.
    Ι. Μενούχιν*
    Y.Γ. Και η εφημεριδα Real News πως να πουληση με θεματολογια τοσο φτωχη; Πενες ακτυπητες: Λιαγκας κ.τ.λ. Οσο για τα δωρα σαν τα δωρα που εδινε παλια ο Μητσης μου φαινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή