Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Γεγονός: Έρχεται ο Αντίχριστος!


Δεν είναι αστείο. Ούτε λογοπαίγνιο με τον επίτιμο. Επίσης δεν είναι προφητεία. Είναι είδηση. Έγκυρη και καρατσεκαρισμένη. Μπορεί να μην ταιριάζει με το κλίμα των ημερών αλλά πρέπει να ενημερωθείτε για να πάρετε τα μέτρα σας. Διαβάστε παρακάτω...





Ο "αιρετικός" Λαρς Φον Τρίερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη νέα του ταινία "Αντίχριστος", που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο. Ο Γουίλιαμ Νταφόε και η Σαρλότ Γκαίνσμπουργκ αναζητούν τη δική τους... Εδέμ.
Ένα ζευγάρι αποφασίζει να καταφύγει στη δική του Εδέμ, τη γη της επαγγελίας , που είναι μια καλύβα απομονωμένη στο κέντρο ενός δάσους . Εκεί προσπαθούν να ξαναχτίσουν την κατεστραμμένη τους σχέση και να επισκευάσουν τις ραγισμένες καρδιές τους. Όμως η Φύση αποφασίζει να τους δώσει τα δικά της μαθήματα κι έτσι τα πράγματα πάνε από το κακό …στο χειρότερο…
Ο σκηνοθέτης του "Δαμάζοντας τα κύματα" και του "Dogville" ετοιμάζεται για το νέο κινηματογραφικό του χτύπημα, που σίγουρα δε θα αφήσει αδιάφορους κοινό και κριτικούς.

Το τρέιλερ της ταινίας – άκρως μυστηριώδες, υποβλητικό και "προκλητικό" – κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εντείνοντας την αγωνία μας για το τελικό αποτέλεσμα.

Από το flash.gr

1 σχόλιο:

  1. Έρχεται ο Αντίχριστος τώρα που φεύγει ο Κουρασμένος
    Κρίμα!!! τώρα βρήκε ναρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή