Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Πακιστανοί γυρεύουν και τα ρέστα


Με κεντρικό σύνθημα "Oχι στο ρατσισμό" μετανάστες από το Πακιστάν που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το ΚΕΠ Νέας Ιωνίας. Αφορμή για το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στάθηκαν οι επιθέσεις που δέχθηκαν, όπως καταγγέλλουν ομοεθνείς τους, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και της Λαμπρινής από αγνώστους.
Οι επιθέσεις εναντίον Πακιστανών μεταναστών ξεκίνησαν, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, εδώ και 15 μέρες και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 19 ατόμων. Οι διαδηλωτές ζήτησαν από την Κυβέρνηση και την αστυνομία να παρέμβουν για να σταματήσουν οι επιθέσεις. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία η οποία κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας.
σχόλιο zorro: Μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Αντί να κάνουν το σταυρό τους οι παράνομοι μετανάστες που βρήκανε μαλάκες μας κατηγορούν και για ρατσισμό. Οι συγγενείς των δολοφονημένων (από μετανάστες) Έλληνες, οι βιασθείσες γυναίκες, οι ληστευθέντες, οι κακοποιημένοι, πόσες διαδηλώσεις έπρεπε να κάνουν;

2 σχόλια:

  1. zorro πως να κάνουν το σταυρό τους αφού ειναι αλλοθρησκοι;Οσο για το αν είμαστε μαλάκες δεν είναι αλήθεια.
    Οι αλλοδαποί είναι άτομα με ανησυχίες. Για δες πόσοι Ελληνες κάνουν παρέα τις μεταμεσονύκτιες ώρες μαζί τους, πόσοι επώνυμοι τους έχουν σπίτια τους!!ή κηπουρούς στα νόμιμα αναψυ κτήρια του υμητού.Η διανόηση της χώρας και οι μεγαλοδημοσιογράφοι της αριστεράς και της προόδου δεν λένε κάτω τα χέρια από τους λαθρομετανάστες και η γνώμη τους εισακούεται. Δεν βλέπεις τον πάκη που συναινεί και δεν παίρνει ούτε ενα μέτρο;Μην είσαι Αδικος.
    Δελφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή