Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ποιος πληρώνει τους κουκουλοφόρους;


«Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί και να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας απασχολεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή, μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». Χένρι Κίσινγκερ, 1974. Ο αληθινός εντολοδόχος των κουκουλοφόρων. Δεν είναι πλήγμα στην ιστορία...


















...η πυρπόληση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη; Δεν είναι πλήγμα στα πνευματικά και τα εθνικά αποθέματα η αποθέωση του μηδενισμού και της αποδόμησης που ευαγγελίστηκε ο Εφιάλτης-Σημίτης και οι Αλαβάνοι με τα gay parades και τις νεολαίες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να αναγνωριστούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία; Δεν είναι πλήγμα στη θρησκεία οι ταυτότητες, οι Τζαννετάκοι, οι Ρεπούσηδες και τα γκαζάκια στις εκκλησίες; Τι είναι τότε; Οι εκλεκτοί του προβληματικού Λαζόπουλου σε διατεταγμένη και καλοπληρωμένη υπηρεσία.
Απολογούμεθα για την βεβηλωμένη από τα καθάρματα εικόνα του Χριστού που αναρτούμε αλλά πρέπει να δείτε την αλήθεια.

2 σχόλια:

  1. ZORRO Σωστα οσα γραφεις αλλα εδω ταιριαζουν τα λογια:Η πόλη μας ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέλησηκαι τη διάθεση του Δία και των μακαρίων αθανάτων θεών.Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού,η Παλλάδα Αθηνά, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη.Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουν τη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασυρόμενοι από φιλοχρηματία,και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γι’ αυτούς εξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά».
    Σόλων: Υποθήκη προς Αθηναίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή