Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Λάβρος Σεραφείμ κατά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ


«Εγκληματική οργάνωση του διεθνούς σιωνισμού» αποκαλεί ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία συνεδριάζει από 14 έως 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης». Οπως σχολίασε δε, «το έτος 1993 ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ είπε την προφητική ρήση ότι σε δύο μήνες θα έχανε τη δεδηλωμένη η τότε κυβέρνηση, που μάλιστα φιλοξενούσε τη διάσκεψη».
Με το γνωστό πύρινο και αληθινό λόγο του ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, εξέδωσε ανακοινωθέν με αφορμή τον ερχομό της γνωστής Γκαχάλα (το αληθινό όνομα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ), «διαδόχου του εβραϊκού Σαχερντίν (συνεδρίου) που ιδρύθηκε το 1954 στο Οόστεμπικ της Ολλανδίας και αποτελεί υπερστοά» που, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σεραφείμ, «είναι ένα αίσχιστο...

...διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως που απεργάζεται τη διάλυση του έθνους-κράτους και την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης».

Ο δυναμικός ιεράρχης αναφέρεται και στα άτομα που συγκροτούν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «επίλεκτα στελέχη του εβραϊκού λόμπι καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος». Ο κ. Σεραφείμ στηλιτεύει επίσης την «άκρα μυστικοπάθεια ίδιον των σιωνιστικής κατευθύνσεως εταιρειών».

«Σήμερα μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού επηκολούθησε και η κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού, με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική κρίση που προωθείται από το σιωνιστικό τέρας για να οδηγηθεί η ανθρωπότης μοιραία, κατ’ αυτούς, στην παγκόσμια υπερκυβέρνηση και στον εκλεκτό της μεσσία, ο οποίος δήθεν θα αποδομήσει τις οικονομοπολιτικές συνθήκες των κρατών διά να τις “επανιδρύσει” επιβάλλοντας στυγνή παγκόσμια δικτατορία και ενοποιώντας και τις θρησκείες στην πανθρησκεία του δυσώνυμου Εωσφόρου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο ανακοινωθέν του ο κ. Σεραφείμ. Σχολιάζοντας το ανακοινωθέν του άλλος μητροπολίτης είπε: «Την αλήθεια καταγράφει ο Πειραιώς, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω».
Πηγή: Espresso

1 σχόλιο:

  1. Η κοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την οικονομική ανισότητα, και η οικονομική ανισότητα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη θρησκεία. Σε λίγο πιθανόν να ακούσουμε ήτανε θέλημα Θεού η Πόλη να Τουρκέψη. Δελφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή