Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τρίποντο του τρωκτικού στην κόντρα με τον Παπαγιάννη!


Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης έχαιρε του σεβασμού και της συμπάθειάς μας, παρά τις υπερβολές του, γιατί συχνά τολμούσε να συγκρουστεί με καταστάσεις και πρόσωπα που πολλοί νόμιζαν ακατανίκητα. Στην αναμέτρησή του με τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν μπορούμε να πούμε ότι ταχθήκαμε στο πλευρό του. Όμως η ενέργειά του να ξεσκεπάσει τη σοβαροφάνεια και τη συναλλαγή μάς βρήκε σύμφωνους.
Τώρα πια η εικόνα αλλάζει δραματικά.....

.....έπειτα από τη συγκλονιστική αποκάλυψη του τρωκτικού. Ο Γιάννης Παπαγιάννης, ελέω Πέτρου Δούκα είχε διοριστεί στον ΟΔΔΥ. Αμοιβόταν με 9.600 ευρώ το εξάμηνο και η σύμβασή του, σύμφωνα με το τρωκτικό ήταν "σκανδαλώδης". Η αλήθεια είναι ότι το σκάνδαλο της υπόθεσης δεν είναι η σύμβαση και οι όροι της ούτε τα 1600 ευρώ μηνιαίως που καθάριζε ο Γ. Π. από το Δημόσιο. Κατά τη γνώμη μας το ποσό είναι μάλλον χαμηλό, αν είχε πραγματική εμπλοκή στον οργανισμό και όχι την κλασική αργομισθία του άφαντου μισθοδοτούμενου (βλέπε ΕΡΤ). Το κατά πόσον αναμειγνυόταν στα του ΟΔΔΥ πρέπει να το πουν οι συνάδελφοί του, όχι εμείς.

Όμως: Σκάνδαλο ολκής στο τρίγωνο Δούκας-ΟΔΔΥ-Παπαγιάννης ήταν οι συνεχείς και αδιάλειπτες επιθέσεις του στον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ανταγωνιστή του εργοδότη του Πέτρου Δούκα στην περιφέρεια Αττικής. Είναι πολλές οι ενδείξεις για να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Δούκας δεν έβλεπε με καλό μάτι την επιδίωξη Ρουσόπουλου να μπει στο πολιτικό ταψί της περιφέρειας Αττικής και ο υπάλληλός του Παπαγιάννης λειτούργησε σαν μισθωμένη δημοσιογραφική κάννη που στράφηκε εναντίον της εκλογικής απήχησης του Ρουσόπουλου.

Όσο για την ερώτηση του Άδωνη στη βουλή για το θέμα: τη θεωρούμε ελαφρώς άκυρη μια και οι αποδοχές Παπαγιάννη είναι αστείες και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ο κ. Γεωργιάδης έχει προσωπική εμπάθεια για τον Παπαγιάννη από τότε που είχε υποστεί μια αδικαιολόγητη επίθεση κιτρινισμού και κακότητας από τον δημοσιογράφο. Ας την έκανε κάποιος άλλος από το ΛΑΟΣ, όχι ο Γεωργιάδης.

Επίσης μας προξενεί εντύπωση η σιωπή του ξεκούρδιστου Μπόνιου και του πορτοκαλιού του και η μούγκα του nonews-news. Η αλήθεια κύριοι δεν έχει στρατόπεδα. Γιατί δεν σχολιάζετε τα πραγματικά περιστατικά και τα δεδομένα; Νομίζουμε ότι δεν κομίζουμε γλαύκα ες Αθήνας.

UPDATE1
Κι άλλη σύμβαση του Παπαγιάννη έβγαλε το τρωκτικό.


KAI KATI ΝΟΣΤΙΜΟ (Το είδαμε στο blog papatzides)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ! Με μια μαύρη και αστραφτερή Porsche Cayenne μαθαίνουμε ότι κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς την πήρε αλλά μας λένε ότι το αυτοκίνητο είναι αν μη τι άλλο καταπληκτικό. Να ευχηθούμε καλορίζικη και καλοτάξιδη στον παρουσιαστή του Αποκαλυπτικού Δελτίου!
http://pressonice.blogspot.com/2009/04/h-cayenne.html


UPDATE2
Δεν ισχύει το παραπάνω όπως ανέφερε το pressmme. Η Porche είναι Seat.

3 σχόλια:

  1. Ό κόρακας κι ο κόλακας έχουν το ίδιο χρώμα, ο ένας το ‘χει στην ψυχή κι ο άλλος εις το σώμα.
    Ελληνική παροιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσιογραφία είναι η μοναδική τέχνη η οποία έχει την ικανότητα να κάνει τους εχθρούς σου να σου δίνουν λεφτά.
    Κ. Μπράουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης . Κίναιδοι και σπεκουλαδόροι διευθύνουν τη χώρα.
    Σ. Καργάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή