Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μποϊκοτάρετε τα Jumbo

Δεν τολμάμε να βάλουμε το ραδιόφωνο, ιδιαίτερα του Σκάι και τα νεύρα μας γίνονται τανάλιες με τις διαφημίσεις των Jumbo στις οποίες πρωταγωνιστούν...αλλοδαποί. Δεν είναι μια, δεν είναι δύο αλλά...

τρεις. Όλες δηλαδή οι διαφημίσεις τους στο ίδιο πανηλίθιο πνεύμα.
Αφρικανοί με την χαρακτηριστική προφορά πλαισιωμένοι από τσιφτετέλια και διαλόγους γραμένους στο γόνατο διαφημίζουν δώρα για μία χριστιανική γιορτή όπως το Πάσχα (αφεντικό επειδή είναι πάσκα θα μαφήσεις λίγο λάσκα;)
Αν είναι τόσοι πολλοί οι χριστιανοί από την Αφρική τι το θέλουν το τζαμί; Ή προσπαθούν να διακωμωδήσουν μια γιορτή της Ορθοδοξίας ευτελίζοντάς την σε πανηγύρι για μετανάστες;
Τον βολεύει το Jumbo στη Βαρυμπόμπη γιατί είναι από το Ναϊρόμπι
Ο άλλος ήταν και στα εγκαίνια γιατί είναι απ τη Κένυα
Κι ο τρίτος παίρνει δώρο για τη μπέμπα γιατί είναι απ την Αντις-Αμπέμπα
Μποϋκοτάρετε το Jumbo και ας δουλέψει με αλλοδαπούς. Αν θεωρεί αυτός που συνέλαβε την ιδέα ότι είχε πλάκα ας διαπιστώσει και ο ιδιοκτήτης του τι πλάκα που έχει να περιμένει πελάτες από το 'Αφρικα.
Ένα εκ των τριών εμεσμάτων που καταφέραμε να βρούμε...

Πηγή: hellenicrevenge
σχόλιο Zorro: Διαφωνούμε. Το βίντεο είναι ρατσιστικότατο, υποβιβάζει τόσο τους μαύρους που τους παρουσιάζει δουλοπρεπείς και πρωτόγονους, όσο και την Ορθόδοξη γιορτή. Τα καταστήματα Jumbο πρέπει να αντιμετωπιστούν με διαρκές μποϊκοτάζ από το καταναλωτικό κοινό. Ο δε συντάκτης των σποτ είναι [προσθέστε τη λέξη της αρεσκείας σας].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου