Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Πεντακαθαρίδηδες κουκουλοφόροι των McDonalds


Με τις ευλογίες του ανακριτή. Έξω. Ακόμα κι αν ομολογούσαν συμμετοχή στην αλ Κάιντα έξω θα τους άφηναν. Διαβάστε την ξεφτίλα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από άγρια συμπλοκή με νεαρούς στα McDonalds, στην Ερμού. Ο εισαγγελέας πρότεινε...

την προφυλάκισή τους, ο ανακριτής ωστόσο διαφώνησε, προτείνοντας να αφεθούν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Για την τύχη τους θα αποφασίσει πλέον το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο 19χρονος και ο 27χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της νεοσύστατης ομάδας «Δ», που έφτασε στο σημείο της επίθεσης μέσα σε λίγα λεπτά.
Οι νεαροί αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Μέσα στο ταχυφαγείο(McDonalds)βρισκόταν μια παρέα από έξι άτομα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα αποτελούμενη από 15 νεαρούς, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλε μέσα στο μαγαζί και τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας τρία άτομα -έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς". Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου