Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η Mossad μας έστειλε πολλούς. Πόσοι θα ξεμείνουν;


Η ΕΥΠ λογικά δεν ασχολείται με τα σπορ. Οι επόμενες, όμως, ημέρες της θα προσδιοριστούν από τα απόνερα ενός ποδοσφαιρικού ματς. Μιλάμε για το Ελλάδα-Ισραήλ. Ιδού γιατί...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή στην Κρήτη βολτάρουν περισσότεροι από 100 πράκτορες της Mossad. που έχουν ως "επίσημη κάλυψη" ιδιότητες γιατρών, μασέρ, μεταφραστών, ψυχολόγων, δημοσιογράφων, διπλωματών, διατροφολόγων κ.ά. Υπάρχουν κι άλλοι που ήρθαν μεμονωμένα χωρίς τα ονόματά τους να περιλαμβάνονται στην επίσημη λίστα. Ο αριθμός τους δεν είναι για την ώρα ανακοινώσιμος. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε τα πρόσωπα των περισσοτέρων στα πλάνα που θα μας προσφέρουν οι κάμερες του Mega από τις 21.30 το βράδυ. Οι λεβέντες μας δεν θα βρίσκονται στο Παγκρήτιο.
Άλλοι θα κάνουν <καταδύσεις> ποντίζοντας... ιστορία, άλλοι θα σφυρίζουν αδιάφορα πλησίον της Σούδας κι άλλοι στο γνωστό όπως πάντα σημείο συνάντησης. Όμως οι αρχές πληροφοριών της χώρας βρίσκονται σε επαγρύπνηση όχι για να δουν τι πρόκειται να πράξουν σήμερα όσο για να βεβαιωθούν ότι δεν θα μας ξεμείνουν περισσότεροι από τον παγίως ανεκτό αριθμό. Το αποτέλεσμα θεωρείται δεδομένο. Διαβάστε και την είδηση για μια σημαντική συνέντευξη που έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην Ιεράπετρα και θα καταλάβετε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου