Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ο Ν.Χ., τα παραπεταμένα SMS, οι διαρροές...

...και η άτακτη υποχώρηση. Οι σχεδιασμοί άνωθεν που πρώτο αποκάλυψε το zorro-gr δεν έμειναν απαρατήρητοι. Απόδειξη είναι οι γέφυρες που προσπαθεί να ρίξει ο Ν. Χ. στον ορμητικό Παπαγιάννη και...

...η επικοινωνία με ένα πρόσωπο (email, συνάντηση, SMS) που έχει γράψει τόσα πολλά και μειωτικά για εκείνον που δεν έχει αποπειραθεί κανείς άλλος στον παρελθόν. Σε άλλες εποχές και υπό άλλες συνθήκες η μοναδική τους επαφή θα ήταν μόνο μέσω των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. Όμως τώρα οι ισορροπίες αλλάζουν και ένας πόλεμος εναντίον του Παπαγιάννη θα κόστιζε πολλά περισσότερα από τα πιθανά (ανέφικτα) οφέλη. Το ζήτημα είναι να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και η διαρροή εγγράφων, SMS και προσωπικών εκμυστηρεύσεων. Δυστυχώς αυτό δεν βρίσκεται απολύτως στη διακριτική ευχέρεια του Γ. Π. Αφενός οι αναρτήσεις που αφαιρέθηκαν έχουν αναδημοσιευτεί σε άλλα blogs. Επίσης στο Ίντερνετ θα μείνουν για μερικά χρόνια ακόμα ως “αποθηκευμένες σελίδες”. Και σαν να μην έφταναν αυτά ουδείς μπορεί να εγγυηθεί στον ανησυχούντα Ν. Χ. ότι μια βραδιά ευφορίας δεν κατέληξε σε μια διανομή, εκούσια και ακούσια, σημαντικών δεδομένων. Το προφίλ του Ν. Χ. έχει τρωθεί σημαντικά και περαιτέρω αποκαλύψεις μπορεί να έχουν άλλες, μη ελεγχόμενες συνέπειες.
Αναζητά εναγωνίως την πηγή (ή τις πηγές) των πιθανών διαρροών της εταιρείας αλλά επιδεικνύει μια ανεξήγητη ελαφρότητα και προχειρότητα στον τρόπο εντοπισμού τους. Αυτά για τώρα.
Θα επανέλθουμε.

2 σχόλια: