Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Μεγάλη γκάφα του Taxalia


Αναδημοσίευσαν (χωρίς να ελέγξουν τι ακριβώς γράφει η πηγή) ανύπαρκτη δήλωση του πρωθυπουργού της Αυστραλίας για τους μουσουλμάνους μετανάστες. Η προπέτεια και η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας οδηγούν στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα, ειδικά αν βλέπεις τη γραμματοσειρά του υπολογιστή με γυαλιά δανεικά από τους Παπαθεμελήδες και τους Ψωμιάδηδες. Ιδού πώς την πάτησαν οι... Ηρακλείς της blogόσφαιρας:

Πόσταραν ένα άρθρο από το αξιόλογο εβραιοκεντρικό blog israelyesgr μια είδηση που θα ήθελαν να είναι αληθινή. Ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Κέβιν Ραντ είπε τα κάτωθι:

«Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ είναι αυτοί που πρέπει να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. Δεχθήτε το ή φύγετε. Έχω κουραστεί αυτό το έθνος (Αυστραλέζικο) να είναι σε συνεχή ανησυχία μήπως προσβάλουμε κάποιον ή κάποια κουλτούρα. Από τότε που έγιναν οι Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, έχουμε παρατηρήσει μία αύξηση του πατριοτισμού στην πλειοψηφία των Αυστραλών.»

«Αυτή η κουλτούρα έχει αναπτυχθεί στο πέρας των δύο τελευταίων αιώνων μέσα από μάχες, δυσκολίες και νίκες πολλών αντρών και γυναικών που έψαχναν την ελευθερία.»

«Μιλούμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ - όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Ιαπωνέζικα, Ρώσσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Επομένος, εάν θέλετε να γίνεται μέλος της κοινωνίας μας, τότε μάθετε την Γλώσσα μας!»

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στον Θεό. Αυτό δεν είναι τα λεγόμενα μίας Χριστιανικής ακροδεξιάς πολιτικής παράταξης, αλλά μία πραγματικότητα, επειδή Χριστιανοί άντρες και γυναίκες, εγκαθίδρυσαν αυτό το έθνος με βάση Χριστιανικές αρχές, και αυτό είναι ξεκάθαρα ιστορικό γεγονός. Είναι σίγουρα πολύ αποδεκτό να το επιδεικνύουμε στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, τότε θα σας συνιστούσα να κάνετε σπίτι σας κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.»

«Θα αποδεχθούμε την πίστη σας και δεν πρόκειται να σας ρωτήσουμε γιατί πιστεύτε αυτά που πιστεύτε. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να αποδεχθείτε και εσείς τα δικά μας πιστεύω, και να ζήσετε με αρμονία και ειρήνη με εμάς.»

«Αυτή είναι η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΓΗ ΜΑΣ και ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, και θα σας παραχωρίσουμε κάθε ευκαιρία να πάρετε μέρος και να απολαμβάνετε αυτόν το τρόπο ζωής. Αλλά μετά που τελειώσετε να παραπονιέστε και να κλαίγεστε για την Σημαία μας, τον Όρκο μας, την Χριστιανική μας Πίστη, ή τον Δικό μας Τρόπο Ζωής, σας ενθαρρύνω να εκμεταλευτήτε μία από τις άλλες μεγάλες Αυστραλέζικες ελευθερίες: Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.»

«Εάν δεν είσαστε ευτυχισμένοι εδώ, τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ. Επομένος, αποδεχθείτε την χώρα που σας ΚΑΛΟΔΕΧΘΗΚΕ.»


Τι δεν πρόσεξαν οι αφελείς; Το προφανές! Την επισήμανση του ίδιου του blog israelyesgr που λέει ότι: "Σημ: Αυτά που υποτίθεται πως είπε παρακάτω Αυστραλός πρωθυπουργός, είναι πιθανό να μην είναι αλήθεια - όμως είχα διαβάσει σε άλλες εφημερίδες πως Μουσουλμάνοι στη Αγγλία και την Αυστραλία πράγματι είχαν την απαίτηση να επιβληθεί Σαρία. Το μύνημα αυτό, αν και μάλλον δεν το είπε κανένας, πιστεύω πως είναι σωστό".

Αν επίσης έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τα comments στο post θα έβρισκαν την αρχική πηγή του αστικού μύθου: Σε σχόλιο που αναρτήθηκε στις 2 Απριλίου διαβάζουμε: "Το άρθρο γράφτηκε το 2002 στην Georgia, USA http://www.snopes.com/rumors/thisisamerica.asp"

Προσέξτε τι γράφετε κύριοι. Μαζί σας εκτίθεται ολόκληρη η μπλογκόσφαιρα. Λίγη σοβαρότητα θα σας έκανε καλό. Έστω και για αλλαγή. .

1 σχόλιο:

  1. Ο φοβος και η μισαλοδοξια ειναι ειδη καλλιεργησημα:Κορανι, σαρια , μουσουλμανικο,στην πυρα χωρις συζητηση σας στελνω επιστολη φιλου μου μουσουλμανου και ειμαι ευτυχης που τον εχω φιλο Μωχαμετ αλι κασας. Ο αχμετ μου παει σχολειο.εγκω δεν συμφονω που θα σταματησουνε το μαθημα των θρησκευτικων.Εγκω τελω να βαλουν στο μαθημα ολα τα δογματα γιατι ολα λενε καλα πραματα.ΠΧ. Κορανι:κεφαλαιο Α παραγραφος 2 :Οι ανθρωποι εχουν λιπος στα ματια και κερι στα αυτια .
    (για ονομα του αλλαχ ,δεν το λεω για εσας ,αμα λεω ψεματα να φαω τα κοκαλα της πεθερας μου).
    Κεφαλαιο Λ παραγραφος 1 ! Οι ελληνες εχασαν τον πολεμο αλλα θα ξανανικησουν. Εκεινη την ημερα οι πιστοι θα πανηγυριζουν.
    Και τα αλλα δογματα πχ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ και αυτη γραφει για την πατριδα μας ωραια.εγκω νοιωθει ελληνας, αμα διαβαζει αυτα(σοφονιας β )ουαι οι κατοικουντες το σχοινισμα της θαλασσης παροικοι κρητων λογος κυριου εφ,υμας χανααν γη αλλοφυλων και απολω υμας εκ κατοικιας και εσται κρητη νομη ποιμνιων και μανδρα προβατων.
    Ζαχαριας θ13_15 : και εξεγερω τα τεκνα σου σιων επι τα τεκνα των ελληνων και ψηλαφισω σε ως ρομφαιαν μαχητου
    ησαιας θ 12 : και τους εχθρους αυτων διασκεδασει συριαν αφ, ηλιου ανατολων και τους ελληνας αφ, ηλιου δυσμων
    θα επανελθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή